visual1

Huisregels

Geen festival zonder een paar huisregels:

Algemeen

  • Het is niet toegestaan om alcoholhoudende dranken,glaswerk,(soft)drugs,wapens, brandgevaarlijke producten of andere (gevaarlijke) voorwerpen van buitenaf mee naar binnen te nemen op het festivalterrein.
  • Alcoholische dranken en frisdranken dienen besteld en afgerekend te worden met de daarvoor bestemde betaalbonnen-/kaarten. Eten & Drinken in contanten betalen is niet mogelijk.
  • Men heeft alleen toegang wanneer men in het bezit is van een geldig toegangsbewijs.
  • De Beveiliging en organisatie heeft het recht bezoekers die zich niet gedragen conform de geldende huisregels te weigeren of te verwijderen van het festivalterrein zonder opgaaf van reden en zonder teruggave van entreegeld.
  • Het is verboden professionele foto- audio- of filmapparatuur bij zich te dragen, behoudens speciale toestemming van de organisatie.
  • Open vuur is ten strengste verboden.
  • Het is verboden op de Beeklaan te parkeren, geparkeerde voertuigen zullen door de politie verwijderd worden. Op loopafstand van het terrein is een gratis parkeerplaats.

Drank

U dient in het bezit te zijn van een geldig legitimatiebewijs deze dient op verzoek getoond te worden. Wij verkopen geen alcohol aan personen onder de 18 jaar (sinds 1 januari 2014 is het verboden aan jongeren onder de 18 jaar alcohol te verkopen). Indien zij toch in het bezit zijn van alcoholische drank worden zij van het festivalterrein verwijderd. Bezoekers boven de 18 jaar die bezoekers onder de 18 jaar voorzien van alcoholische dranken worden van het festivalterrein verwijderd. Een eventuele boete omtrent drankgebruik onder de 18 zal worden verhaald op de overtreder. 

Veiligheid

Om het Festival soepel te laten verlopen dient u de aanwijzingen/voorschriften van de beveiliging ten alle tijden op te volgen. Zij maken onderdeel uit van het festival beveiliging team en werken samen met de politie. Bij de entree van het festival dient u mee te werken aan fouillering. Bij weigering zal u de toegang tot het terrein worden ontzegd. Alle bovengenoemde VERBODEN artikelen worden in beslag genomen. 

Aansprakelijkheid 

Het bestuur, de medewerkers of de organisatie kan niet aansprakelijk gesteld worden voor schade, ongevallen, vermissing en/of diefstal.