visual1

Evides Waterbedrijf schenkt Rock over Halsteren Duurzame Kraanwater Bidons

dinsdag 02 september 2014

Tijdens het evenement kunnen bezoekers genieten van kraanwater uit een Evidesbidon. Kraanwater is de gezonde dorstlesser: geen calorieën, hoge kwaliteit en duurzaam gemaakt en geleverd.

Evides Waterbedrijf 

levert kraanwater in Zuidwest-Nederland, ook op de Brabantse Wal.

 

Water, zo uit de kraan

Kraanwater is een duurzaam product. Het wordt vervoerd via leidingen – waardoor geen vervoer over de weg nodig is – en gezuiverd op duurzame wijze. Evides stimuleert het schoonhouden van de bronnen voor drinkwater: rivier-, grond- en duinwater.

In Nederland is er voldoende zoet water op voorraad om drinkwater van te maken. Het kraanwater is van uitstekende kwaliteit en een gezond alternatief voor bijvoorbeeld zoete dranken. Het advies van Evides: drink voldoende kraanwater, thuis én – met Evidesbidon – onderweg. Water is onmisbaar voor het goed werken van het lichaam. Het bevat van nature mineralen.

 

Bewust watergebruik

Kraanwater is goedkoop: 1.000 liter kraanwater kost - inclusief vaste lasten en belasting - zo’n € 1.50. Bezien vanuit de kringloop - het water dat wordt verbruikt moet weer schoon terug de natuur in - is bewust gebruik van kraanwater verstandig. Zeker als het water- en energieverbruik samen gaat, is een groot verschil te maken voor het milieu –bijvoorbeeld door korter te douchen. Zorgvuldig omgaan met water is vaak eenvoudig en vraagt geen of maar kleine investeringen.

Meer weten over kraanwater?

Ga naar www.evides.nl/drinkwater bekijk hun filmpjes op YouTube of volg hen op Facebook en Twitter.