visual1

Voorronde 1

zaterdag 17 mei 2014

Voorronde 1 in Café De Biebar te Halsteren

De volgende bands zullen strijden voor een plek op Rock over Halsteren 2014.

- Stone Burner
- The Butterfly Blues band
- Men On Wire

Dit is "niet" de speelvolgorde, die wordt namelijk op de avond zelf pas bepaald middels loting.

Wees dus op tijd aanwezig om alle bands aan te komen moedigen en te steunen, jullie als publiek dat aanwezig is die avond bepaald namelijk door te stemmen wie de winnaar zal zijn.

 

Stone Burner
 

Uit verschillende invloeden van vooral de Stoner Rock en Metal is in Mei 2010 de band Stone Burner opgestaan. Een groep gasten van rond de 24 uit de omgeving van Zevenbergen en Terheijden, die op hun eigen manier deze invloeden omsmelten tot nummers doorspekt met harde riffs, doorstomende drums en botte breakdowns.

Inmiddels heeft de formatie wat veranderingen ondergaan door het vertrekken van de zanger en bassist, waardoor Stan Vermeulen (Lead Guitar), Charlie Nederhoed (Drums) en Dennie Nuijten (Rhythm Guitar) overbleven. Na het vinden van de vervangende bassist (Jasper Janssen) en de overname van de zang door Dennie, zijn ze druk bezig met opnames.

Van snelle Hardrock nummers tot slepende Stonermetal biedt Stone Burner muziek aan waar elke headbanger zijn nek op los kan maken.

www.facebook.com/stone.burner.9

 

Butterfly Blues band

Stevige Lady Blues... put on your dancing shoes!! & Be there!!!

http://www.butterflybluesband.com

 

Men on Wire

Hoe moet het leven geleefd worden? Ga je mee met de stroom of probeer je steeds weer de grenzen op te zoeken van wat toelaatbaar is? De West-Brabantse band Men on Wire is als het leven zelf: balancerend tussen verschillende muziekstijlen vliegt deze band soms gierend uit de bocht om vervolgens weer netjes binnen de paden te komen van het immense spectrum aan muzikale richtingen dat de verschillende bandleden waarderen.

https://www.facebook.com/menonwireband