visual1

Rabobank Clubkas actie Café De Biebar te Halsteren

zaterdag 29 mar 2014

hierbij de bands die za 29 maart te zien & horen zijn.
dit is tevens ook de speel volgorde

Geheel belangeloos doen de volgende bands mee

 


SIMIUS
 

They don't follow the latest trend.
They don't copy success formulas.
They don't conform to anything or anyone.
They only obey their muse; Music is the Essence.

Multi-instrumentalists and songwriters Laurens Kil (vocals, bass), Vincent Kil (drums, vocals), Pim Lohmeijer (guitar, vocals), and Wout Kil (guitar, vocals) joined forces in 2009 to form Simius. Inspired by illustrious predecessors from ‘90s grunge and metal scenes (Soundgarden, Metallica), ‘70s classic rock (Led Zeppelin), and contemporary progressive rock (Tool), Simius brings you a mixture of heart-touching melodies and mind-blowing guitar riffs, that clearly transcends traditional rock subgenres.

http://www.simiusmusic.com

 

Mr & Ms Honey

Wij zijn Sebas en Petra Honing. We hebben samen in Roosendaal en in Bergen op Zoom onze muziekschool 'A Different Tune', waar we zangles en gitaarles geven. Aangezien muziek maken het leukste is wat er bestaat, lag het nogal voor de hand dat we ook samen muziek zouden maken. In eerste instantie in onze metalband 'Equisa', maar door wat planmatige 'vergissingen' van Petra, die buitengewoon goed uitpakten, ook als akoestisch duo.

http://https://www.facebook.com/mrmrshoney

 

Sunday Sunrise

Sunday Sunrise is een jonge ambitieuze indie-poprockband opgericht in de eerste helft van het jaar 2011 bestaande uit vijf leden. Samen brengen zij melodieuze en pakkende muziek ten gehore. Voornamelijk toegankelijke klanken, maar niet bang voor het ruigere werk. Omdat alle vijf de muzikanten geïnspireerd worden door uiteenlopende artiesten, komt dit in de muziek van Sunday Sunrise samen tot een mooie mix. Met de voornamelijk diepzinnige en soms zelf filosofische teksten van de zangeres, de zweverige en lyrische melodieën van de gitaristen, de diepe en vindingrijke lijnen van de bassist en de stevige en strakke partijen van de drummer is het altijd een genot om deze band te zien, te horen en te beleven. Sunday Sunrise heeft drie demo’s op haar naam staan, en is nog altijd op zoek naar de juiste mogelijkheden om professionele opnames te maken en een EP of misschien zelfs een album te creëren.

https://www.facebook.com/sundaysunrise/info

 

MEN ON WIRE

Hoe moet het leven geleefd worden? Ga je mee met de stroom of probeer je steeds weer de grenzen op te zoeken van wat toelaatbaar is? De West-Brabantse band Men on Wire is als het leven zelf: balancerend tussen verschillende muziekstijlen vliegt deze band soms gierend uit de bocht om vervolgens weer netjes binnen de paden te komen van het immense spectrum aan muzikale richtingen dat de verschillende bandleden waarderen.

https://www.facebook.com/menonwireband