visual1

Appendix

Appendix

Appendix is een punkrockband uit Noord­‐Brabant. Bergen op Zoom en Hoogerheide om precies te zijn. Begonnen in 2003 in een kraakpand, uitgejoeld op een schoolfeest in 2004 en keihard rockend sinds 2005. De eerste zelf opgenomen demo-­cd kwam halverwege 2005, een 'echte' demo-cd werd opgenomen eind 2006, begin 2007 stond de band op de eerste cd van de Live Fast Die!-reeks van het Belgische label Kickass Records en sinds januari 2009 is de single-­cd Nine bij elke show te koop. Dat is de bandgeschiedenis in het kort.

In april 2010 besloot Arjan, na 6 jaar, de band te verlaten. Zijn afscheidsshow was op de 9e editie van hun eigen Hoefslag Festival. Na een verrassend korte zoektocht vond de band Igino als nieuwe drummer.

2013 is het 10-jarige jubileumjaar van de band. Speciaal voor die gelegenheid heeft de band een eigen podium op Rock over Halsteren gekregen. Samen met 5 bands die ze zelf hebben uitgekozen zal Appendix voor de nodige punkrock zorgen op Rock over Halsteren.

Appendix is een band die graag op het podium staat en hier inmiddels ook flink wat ervaring mee heeft. Na 10 jaar zijn de bandleden van Appendix het nog steeds niet beu. Kleine cafe's, feesttenten of festivals, het maakt de mannen van Appendix niks uit. Als ze maar kunnen rocken! 

Website: https://www.facebook.com/appendixpunkrock